Weboldalunk folyamatos fejlesztéséhez és méréséhez un. cookie-kat használunk. Oldalunk látogatásával, a böngészés folytatásával ezt a látogató tudomásul veszi és egyetért azzal. Teljes cookie-szabályzatunk az ÁSZF-ben tekinthető meg.

 • bemutatoterem@air-wheel.hu
 • (+36-1) 708-3420
 • airwheelhungary
 • Csatlakozz facebook oldalunkhoz! Csatlakozz google+ oldalunkhoz! Youtube csatornánk Twitter csatornánk

Szeretettel köszöntünk az Airwheel Magyarország honlapján.

A közlekedésnek és az egyéni gondolkodásnak változnia kell. Hiszünk benne, hogy KIVÁLÓ termékeink nagy változásokat hoznak létre. Ugye velünk tartasz?

AIRWHEELS & MORE.

Az AIRWHEEL Magyarország dinamikus fejlődésével mára már Közép-Európa legszélesebb kínálatát nyújtja az elektromos, személyi közlekedésre szánt járművekből. Az Airwheel cég eredeti képviselőjeként megtekinthető és kipróbálható a teljes Airwheel paletta, emellett azonban a CHIC-Robot, a Fastwheel, az InMotion, a MotoTec és a Trotter cégek kínálata is elérhető már. Budapesti bemutatótermünkben nemcsak megmutatjuk, elmagyarázzuk a működésüket, de profi oktatóink segítségével gyorsan, kényelmesen - és természetesen ingyenesen - sajátítható el a tanulást igénylő elektromos eszközök használata. Szeretettel várunk bemutatótermünkben, hogy Neked is megmutathassuk az elektromos személyi közlekedési eszközök által nyújtott életérzést és egyben számtalan előnyt.

 
VÉGTELEN SUHANÁS

18-20 km/h végsebesség, 18-44 km-es hatótávolság egyetlen feltöltéssel, - utazz kilométereket fillérekből!

 
BIVALYERŐS MOTOROK

Sose elégedj meg gyengébbel vagy utánzattal! Termékeink - erős motorjaiknak köszönhetően - 100-120 kg. terhelést is elvisznek, miközben 15 fokos emelkedőket is gond nélkül megmásznak.

 
MAGAS MINŐSÉG

Az Airwheel Magyarországnál megtalálható termékek gyártói csak minőségi akkumulátorokat és alkatrészeket használnak. Hogy mi mindig úton lehessünk a célunk felé.

 
HORDOZHATÓ

A kínálatunkban szereplő eszközök nagy része kicsi és könnyű, a hordozható járműveket pedig bárhová magaddal viheted, töltheted az asztalod alatt, - nem kell félned sosem, hogy ellopják.

 
KÖRNYEZETBARÁT

Minden elektromos járművel közlekedő tudja: felelősek vagyunk a földünkért. Elektromos egykerekűink, kétkerekűink nem igényelnek karbantartást: sem zsírozást, sem olajozást, nincsenek elszakadó és cserélendő bowdenek vagy láncok, - miközben egy bicikli helyének a töredékét foglalják csak el.

 
OKTATÁS, GYAKORLÁS

Bemutatótermünkben MINDIG szívesen látunk, oktatóink ingyenesen megtanítanak a biztonságos használatra. Sose fizess azért, amit nálunk ingyen és magas színvonalon megkapsz. MI NEM CSAK EGY WEBÁRUHÁZ VAGYUNK. Több, mint 500 eladott eszköz és azok boldog tulajdonosai már tudják mindezt.

Elektromos járművek kicsiknek, nagyoknak, - mindenkinek

Bár az elmúlt közel két év folyamatos bővülése után már csak keveseket lep meg a hír, hogy bemutatótermünkben egyre szélesebb választék áll rendelkezésére a környezetbarát közlekedési eszközökből, most azonban a hatodik beszállítóval mégis egy új mérföldkőhöz érkeztünk el. Az elektromos egykerekű járművektől elindulva ugyanis egy olyan nagy ívű utat tettünk meg, amelyet most mintegy megkoronázásaként a Mototec cég termékeivel egészítettünk ki. Az már nem volt újdonság, hogy a sok, egyéni közlekedésre használható elektromos jármű mellett akadtak kifejezetten szórakozás céljára készült járművek is (mint például az elektromos gördeszka), ellenben most egy egészen másik vonal nyílt meg: kitágultak a korosztályok.

 

A Mototec elektromos járművei ugyanis a legkisebb korosztálytól (5-6 év) egészen az idősebb korosztályig (kb. 70-75 év) nyúlik és ez a korosztály-bővítés nemcsak a piackutatásaink eredményeit tükrözi vissza, hanem azt a szerepet, célt is, amit az Airwheel Magyarország már az indulásakor zászlajára tűzött: úttörő és egyben markáns szerepet vállalni az elektromos hajtású, egyéni közlekedést szolgáló környezetbarát járművek elterjedésében. 2015 végére az Airwheel mellett már négy további cég kínálata volt elérhető a palettánkon, most azonban egy csapásra nemcsak a járművek típusait, a közlekedés vagy éppen szórakozás módjait, hanem azt a kört is jelentősen bővítettük, akik számára komoly alternatívát tudunk kínálni a mindennapos közlekedéséhez, vagy pedig a kikapcsolódásához.

A legkisebbek számára rögtön több modell is elérhetővé vált: az öt éves kortól javasolt Miniracer elektromos kisautó újszerű megközelítést ad a tetőre helyezett ülésével - ami a praktikusság jegyében hosszabb használatot eredményez, mint azoknál az elektromos kisautóknál, ahol az ülések a föld fölé, a karosszérián belülre kerültek, hiszen ott a gyerekek lábai hamarabb ütköznek fizikai ellenállásba a használat során, plusz a kilátás is előnyösebb a Miniraceren. Az elektromos kismotor egy kicsivel idősebbek számára nyújthat óriási örömet: az alapos kidolgozás, az igényes részletek, a szilárd konstrukció minden szülőt meggyőznek, hogy gyermekük teljes biztonsággal - és természetesen fülig érő szájjal - rója majd a köröket.

 

A gyermekeknek készült elektromos gyorsasági motor és a Vespa-kinézetű elektromos városi robogó strapabíróságára jellemző, hogy teherbírásuk messze túlmutat a piacon elérhető legtöbb hasonló kinézetű jármű paraméterein. A biztonság persze tovább folytatódik a többi, egyre nagyobbak számára kínált elektromos járműnél is: a gyerek quad nemcsak egy jó móka, hanem remek alkalom arra, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot. Kertes házak ideális megoldása arra, hogy a gyermek a négy fal közül kiszakadjon és vagány, ugyanakkor teljesen környezetbarát módon, hangtalanul suhanva csodálkozzon rá a szűkebb környezete szépségeire.

A kamaszkor komoly próbatétel a szülőknek, hiszen nagyon sok energia halmozódik fel, ami utat keres. A feszültség enyhítésének egyik legjobb eszköze, ha hagyjuk gyerekünket saját tapasztalatait megélni és irányt mutatva várni, míg belátásával visszatalál. S hogy mi lehet a megoldás a feszültségek enyhítésére? Az elektromos gördeszka már nem új keletű dolog a kínálatunkban és a tapasztalat azt mutatja, hogy nagy közkedveltségnek örvend. A Mototec kínálata azonban meghaladja az Airwheel M3-as gördeszkáját: az aszfaltra készült longboard, a Drive nemcsak sokkal gyorsabb, hanem hatótávolságát tekintve is más kategória, a hab pedig a tortán, hogy árát tekintve nem nagy a különbség.

A Mototec Xross már már utakon jár: szó szerint. Az extrém elektromos gördeszkák koronázatlan királya: 1600 Watt maximális teljesítményével, 35 km/órás leszabályzott végsebességével, 3,5 másodperces gyorsulásával, 10 inch átmérőjű kerekeivel, extrém tapadást biztosító terepgumijaival mintha csak a kihívásokat keresné minden méteren. Kevés dolog létezik, ami ennyire vissza tud juttatni önmagunkhoz, ami ennyire felszabadítaná a bennünk rejlő energiákat és egyben oldaná a feszültséget. Egy óra bőven elég ahhoz, hogy más emberként szálljunk le róla. Az élmények pedig annyira élesek, elevenek maradnak, mint talán még soha és úgy tud függőséget okozni, hogy az csak pozitív hatással van a szervezetre.Hogy mit tartogatunk a 30-40-50 évesek számára? Nos, az elektromos egykerekűek és airboard-ok után ismét elhoztunk valami újat az országba: az egykerekű elektromos motort! Igen, nem csalás, nem ámítás. Egyetlen egy, ám annál vastagabb és nagyobb kerék, tetejében egy üléssel.

 

Hogy cirkuszi mutatványosnak kell-e lennünk az irányításához? Nos, semmiképpen sem, elegendő rászánnunk átlagosan 25-30 percet a tanulására. Az alapok ismeretében pedig már csak további gyakorlás kérdése az, hogy mikor vágunk neki egy hosszabb útnak vagy egy hegyi szerpentinnek. És mi a helyzet a még idősebbekkel? Hiszen a húszas, harmincas, negyvenes és ötvenes korosztály bőven talált eddig is magának kedvére való járművet nálunk, - a hatvanas éveikben járó Látogatóink azonban már a még stabilabb útfekvést preferálják. Az elektromos rollereink természetesen számukra is jó megoldást jelentettek sok esetben, - de nem mindegyikben. Akik számára az egyensúly-érzékelése és irányítása nehézséget okoz, azoknak adott esetben egy roller sem biztos, hogy megoldást jelent, még ha annyira kezelhető és biztonságos darabokról van szó, mint amilyenek a kínálatunkban szerepelnek. Mától azonban elérhető elektromos meghajtású tricikli, ami nagyméretű, kényelmes üléssel bír és három kerekének köszönhetően rendkívül biztonságos módját kínálja a közlekedésnek.

A NewGear tricikli nemcsak szép és erős, hanem praktikus is, hiszen bevásárló-kosár is helyet kapott rajta, így a napi bevásárlásokat is könnyedén elintézhetjük. Az olcsó, környezetbarát közlekedés tehát most már valóban csaknem mindenkié: szinte korosztálytól függetlenül tudunk elektromos járművet, járműveket ajánlani mindenkinek, legyen szó akár napi közlekedésről, ingázásról, vagy szórakozási, kikapcsolódási szándékról. Az Airwheel Magyarország kínálata tehát most már abból a szempontból is impozáns, ha a korosztályok számára elérhető skálát nézzük. Ami viszont továbbra sem változott: szakértelem, alaposság és megbízhatóság. Ingyenes kipróbálási lehetőség oktatással, tanácsadással, valamint esetleges garanciás és garanciaidőn túli szervizügyek gyors intézése, - ezúttal már 6 márkát képviselve.

Airwheel Magyarország főoldal galéria

Airwheel Magyarország - Airwheels & more.

Az Airwheel Magyarország az Airwheel márka eredeti képviselete, azonban dinamikus fejlődése révén mára már 6 márkát képvisel és egyben Közép-Európa legszélesebb kínálatát nyújtja elektromos, személyi közlekedésre szánt eszközökből.

Legújabb Blogok

Az elektromos járművek...

2016.09.01

 

Az Airboard, Hoverboard,...

2016.02.05

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

 • Airwheel Magyarország
 • Gezocomp Kft.
 • Cím: 1095 Budapest, Mester u. 27.
 • Telefon: +36-70-314-5564
 • E-mail: bemutatoterem@air-wheel.hu
 • Nyitvatartásunk: hétfő, kedd: zárva
 • szerda, csütörtök, péntek: 14-18 óráig
 • szombat: 11-15 óráig
 • vasárnap: zárva

Weboldalunk folyamatos fejlesztéséhez és méréséhez un. cookie-kat használunk. Oldalunk látogatásával, a böngészés folytatásával ezt a látogató tudomásul veszi és egyetért azzal. Teljes cookie-szabályzatunk ITT tekinthető meg.